Rotaryroeien

De RRR 2008 stond in het teken van de Stichting Opmaat. Deze stichting verleent ondersteuning en zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Er was behoefte aan een aparte computerruimte met computers met tal van – op de doelgroep afgestemde – aanpassingen. Met een bedrag van € 25.000 heeft Rotary een zinvolle bijdrage geleverd: de computerruimte is ingericht!

Internetcafé in Opmaat 2008

Het Internetcafé in ‘s Heeren Loo Opmaat in Bedum is geopend! Harm Post en Edward Gerner hebben als vertegenwoordigers van de Stichting Vrienden van Opmaat de voltooiing gevierd met de bewoners. De Rotary Roei Regatta, het twee jaarlijks evenement van de gezamenlijke Rotaryclubs in Groningen, bracht in het afgelopen jaar ruim € 25.000 op waarmee het Internetcafé werkelijkheid kon worden!

Op zaterdag 14 juni bij de roeibaan in Harkstede waren ruim 60 teams zich aan het voorbereiden op een “harde” strijd. De cheque van € 25.000 kan door de organisatie worden uitgereikt aan de ’s Heeren Loo van de Stichting Opmaat.  Hier staan nog even de foto’s ter herinnering.

Uitslagen RRR 2008